Instant Halloween

  • 2015. október 28.

Snoblesse

A Farkasember találkozik Frankenstein szörnyetegével és még sok más bohóság.

Oly csodálatos az Instant Halloween-plakátja, hiszen kevés csodálatosabb dolog van a világon annál, mint mikor Frankenstein szörnyetege, a Farkasember és az Operaház Fantomja együtt pózol egy közös fotó kedvéért, és még egy takaros, koboldfejű leányzó is van a társaságban. S hogy mindez minek köszönhető? Átadjuk a szót a legilletékesebbeknek:

false

"Kertelhetnénk is akár, (jelmezötlet : kertész), de nem kertelgetünk! Megmondjuk kerek perec (hopp, még egy jelmez tipp: perec, egyéb pékáru), minket a halloweenban is csak a jelmezek dobnak fel igazán! Lehetsz akármi (tipp: ha akármi-nek öltözöl be, vagy bármilyen névmásnak, azt bírjuk), nem csak halott élőlény, de élő tárgy is, vagy nem létező fogalom! A versenyünk lényege: kreatív módon csavard el a fejünket (ohohoo: nyaktiló, micsoda öltözet lenne) és messziről kerüld el a jelmezkölcsönzőket, ha igényt tartasz a majdnem 666 ezer forint összértékű (láncfűrésszel együtt) nyereményből bármennyire!"

A belépés jelmezben ingyenes, jelmez nélkül 800ft!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?