Me And My Drummer

  • 2012. november 15.

Snoblesse

Yonderboi harmadik lemezének hangja, Charlotte Brandi + 1 dobos alkotja a Me And My Drummer formációt. Ma este ők zenélnek a Toldi Klubban.


„A She Complainsben azután már bemutatkozik a lemez alig rejtett társfőszereplője, a német Charlotte Brandi is – kettejük zenés párbeszéde formálja az album kereteit; klasszikusan dal formájú szerzemények váltakoznak kisebb-nagyobb szösszenetekkel, mint például a fejhangú dünnyögésre épülő Roast Pigeon.” Yonderboi tavaly megjelent, harmadik lemezéről, a Passive Controlról írta ezt kritikusunk (a teljes kritika itt); tudvalevő, hogy Miss Brandire a MySpace-en talált rá a nemzetközileg is jól ismert dj-producer, és ha már rátalált, nemcsak egy lemeznyi énekelnivalóval látta el a német hölgyet, de a Me And My Drummer név kiválasztásában is elévülhetetlen érdemeket szerzett. A Brandiból álló Me mellett a Drummer szerepét Matze Pröllochs alakítja érzéssel: első albumuk The Hawk, The Beak, The Prey címmel idén látott napvilágot – Charlotte & Matze, azaz a Me And My Drummer ma este a Toldi Klubban ad koncertet.

Figyelmébe ajánljuk

A szellem helye, avagy a lengyeli Apponyi-kastély - FOTÓK

Amikor a lengyeli uradalom utolsó úrnője, Esterházy Alexandra 1930-ban meghalt, egész vagyonát, a kastélyt, az uradalmat, az összes ingatlant és ingóságot a Magyar Nemzeti Múzeumnak adományozta. Férje, gróf Apponyi Sándor öt évvel korábban hunyt el, ő közel 15 ezer dokumentumból álló könyv- és metszetgyűjteményét hagyta az Országos Széchényi Könyvtárra. Gyermekük nem született.