Trio Midnight + Andy Middleton

  • 2015. október 8.

Snoblesse

In Memoriam Csepregi Gyula – a Magyar Jazz Napja keretében
false

Abban David Liebmantól a néhai Michael Breckerig, John Abercombie-tól Randy Breckerig mindenki egy véleményen volt és van, hogy Andy Middletonnál kevesen értenek jobban a szaxofonhoz  - hogy mi van a dicsérő szavak mögött, azt most Budapesten is megtapasztalhatjuk a Magyar Jazz Napján, a Budapest Music Centerben, ahol az In Memoriam Csepregi Gyula koncertsorozatot keretében a Bécsben élő amerikai zenész is fellép. Rajta kívül ott lesz Billy Cobham, Tony Lakatos és a 25 éves Trio Midnight is.

 

 

A Magyar Jazz Napja műsora:
19.30–19.55  Tálas Áron Trió és a Csepregi Gyula Szaxofonverseny dobogósai
20.00–20.40  Trio Midnight feat. Andy Middleton
20.45–21.20  Rátonyi Róbert és Csepregi Gyula (felvételről)
21.30–22.10  Studio 11 feat. Billy Cobham, Tony Lakatos

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt.