150 ezer forintért akár személyesen is találkozhatunk Szoboszlai Dominikkal

  • narancs.hu
  • 2024. április 10.

Sport

Májusban Szoboszlai-közönségtalálkozó lesz, amit úgy áraztak be így, hogy focizni nem is fog senki.

Már el is kezdődött a jegyárusítás az idén épp világsztárrá vált focista, Szoboszlai Dominik közönségtalálkozójára. Május 30-án a Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, az ígéret interaktív talkshow-ról is szól, amin válaszolnak a szurkolók kérdéseire is.

A menedzsment közleményéből kiderült, hogy a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél. A kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Szoboszlait őt tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Az igazán érdekes rész viszont a jegyek árazása: tudva, hogy Szoboszlai alapvetően focista, a vele való beszélgetés azért mégsem az a prémium produkció, mint amikor mondjuk Montenegrónak lő a válogatott színeiben óriási gólt, ehhez képest igazából drágább, mintha kimennénk egy meccsére: a legolcsóbb jegyek 9900 forintba kerülnek, de a jó helyek 29 900-ba fájnak, a VIP már 59900 forint, de ha valaki kifizet 149900 forintot egy úgynevezett meet&greet VIP-ért, akkor akár személyesen is találkozhat korunk legnagyobb magyar focistájával, aki a Liverpoollal épp az angol bajnokság megnyerésére hajt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk