150 ezer forintért akár személyesen is találkozhatunk Szoboszlai Dominikkal

  • narancs.hu
  • 2024. április 10.

Sport

Májusban Szoboszlai-közönségtalálkozó lesz, amit úgy áraztak be így, hogy focizni nem is fog senki.

Már el is kezdődött a jegyárusítás az idén épp világsztárrá vált focista, Szoboszlai Dominik közönségtalálkozójára. Május 30-án a Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, az ígéret interaktív talkshow-ról is szól, amin válaszolnak a szurkolók kérdéseire is.

A menedzsment közleményéből kiderült, hogy a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél. A kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Szoboszlait őt tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Az igazán érdekes rész viszont a jegyek árazása: tudva, hogy Szoboszlai alapvetően focista, a vele való beszélgetés azért mégsem az a prémium produkció, mint amikor mondjuk Montenegrónak lő a válogatott színeiben óriási gólt, ehhez képest igazából drágább, mintha kimennénk egy meccsére: a legolcsóbb jegyek 9900 forintba kerülnek, de a jó helyek 29 900-ba fájnak, a VIP már 59900 forint, de ha valaki kifizet 149900 forintot egy úgynevezett meet&greet VIP-ért, akkor akár személyesen is találkozhat korunk legnagyobb magyar focistájával, aki a Liverpoollal épp az angol bajnokság megnyerésére hajt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.

Építő játék

  • Kiss Annamária

Horváth Csaba rendező-koreográfusnak, a Forte Társulat művészeti vezetőjének színházában legalább annyira fontos a mozgás, mint a szöveg, nem csoda, hogy ezen az estén, a mozgásszínházas tempóhoz kevéssé szokott kőszínházas társulati tagoknak melegük van.

„Megeszi a kígyót”

Alighanem a magyar kultúrára korábban is jellemző, az utóbbi időben pedig mintha még erőteljesebben megjelenő befelé fordulás miatt lehet, hogy egy olyan jelentős életmű, amilyen Ladik Kataliné, egyszerűen nem találja meg benne a helyét – holott minden adott lenne hozzá.

Halk, mély morgás

Szentesen két bulltípusú kutya kijutott az utcára, halálra mart egy férfit és örök életére megnyomorított egy nőt. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a gazdára, akinek fogalma sem volt arról, mire képesek a házőrzői, és milyen nevelésre lett volna szükségük.

 

Hídpénz

„Az önkormányzat egy olyan fejlesztést kíván megvalósítani, hogy a Szárhegyet és a Vár­hegyet összekötnénk egy függőhíddal."

Az arany csillogása

Emlékszik még bárki is arra, hogy mikor volt az a „vizes” világbajnokság Budapesten, amikor a toronyugráshoz a Dunába húztak fel egy ménkű nagy tornyot, hogy az majd milyen jól fog mutatni a világmindenség összes televíziós készülékén?

Csak a szégyen

Egy héttel ezelőtt az ENSZ Közgyűlése elfogadta azt a határozatot, amely július 11-ét a srebrenicai népirtás emléknapjává nyilvánítja.

Feltétlenül, de nem mindenképpen

A németek sohasem fogják megbocsátani a zsidóknak Auschwitzot – hangzik egy ismert, vitatott eredetű bon mot. Mint sok más általánosításban, ebben is lehetett igazság, amíg maguk a tettesek és a nácikkal együttműködők értelmezték úgy bűneiket, hogy a végén valahogy mégis a zsidók legyenek a hibásak. Gyermekeik és unokáik azonban már elfojtás vagy kivetítés nélkül tekinthettek a népirtásra, és vonhatták kérdőre felmenőiket.

Szerelem és politika

„Ötvenegy éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Tánczos Gábor, az Országos Pedagógiai Intézet munkatársa, a Győrffy kollégium volt tagja, ismert publicista. A pedagógián kívül behatóan foglalkozott a NÉKOSZ történetével és a romániai magyar kultúrával.”

 

Előrehozott 2026

Olyan intenzitással történnek az események a magyar belpolitikában az utóbbi hónapokban, hogy immár komolyan felvethető: Orbán rendszerét akár a 2026-os általános választások előtt is le lehet váltani. Ideje hát gondolkodni ilyen forgatókönyveken is.