Elhunyt O.J. Simpson

  • narancs.hu
  • 2024. április 11.

Sport

Februárban derült ki, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták. 

Hetvenhat éves korában elhunyt O. J. Simpson – közölte az egykori NFL-játékos és színész családja az X-en. Mint írták: „Április 10-én édesapánk, Orenthal James Simpson feladta a rákbetegséggel vívott harcát. Gyermekei és unokái vették körül.”

A hvg.hu számolt be róla még februárban, hogy O.J. Simpsont prosztatarákkal diagnosztizálták, azóta pedig kemoterápiával kezelték. Az akkori hírek szerint Simpson hospice-kezelésre is szorult, de ezt ő maga cáfolta meg egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban.

 
A fegyveres rablásért és emberrablásért börtönbüntetését töltő O. J. Simpson volt amerikaifutball-csillag meghallgatása közben a Nevada állambeli Lovelock büntetésvégrehajtó intézetében 2017. július 20-án Fotó: MTI/EPA pool/The Reno Gazette-Journal/Jason Bean
 

Simpsont 2008-ben elítélték rablótámadás miatt, de 2017-ben feltételes szabadlábra helyezték, 2021-ben pedig végleg szabadlábra került. Az eset 13 évvel azután történt, hogy felmentették volt felesége, Nicole Brown és barátjának meggyilkolásáért. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk