Beszökött a pályára, Ronaldóval szelfizett a 10 éves fiú

  • narancs.hu
  • 2024. június 23.

Sport

Az álmokat nem adják ingyen. De néha olcsón megúszhatjuk.

Apja elmondása szerint megúszta egy egyszerű figyelmeztetéssel a 10 éves Berat azt, hogy beszökött a pályára a tegnapi Törökország-Portugália mérkőzésen, és csinált egy szelfit Cristiano Ronaldóval, írja német lapokra hivatkozva a Guardian.

Mint a Telex írja, a szombati meccsen 3-0-ra nyert Portugália Törökország ellen, de a találkozót négyszer is félbe kellett szakítani, mert először több gyerek, aztán két felnőtt is beszökött a pályára. Az egyik beszökő fiú, a 10 éves Berat a Bildnek arról beszélt, hogy nem izgult túlságosan az akció előtt:

„Valóra váltottam az álmom”

– mondta a fiú.

 

„Most már van egy fotóm Cristiano Ronaldóval. Rá is fog kerülni egy pólóra, és kiteszem a szobámba” – így fogalmazott a 10 éves Berat, aki egyértelmű nemleges választ adott arra a kérdésre, hogy ideges volt-e az akció előtt.

A fiú elmondta az apjának, hogy mi a terve, és amikor az elindult a mosdó felé, nem is habozott véghez vinni. „Hirtelen azt láttam, hogy a cserepad fölötti tetőn van, aztán futni kezdett” – mondta Cetin, Berat apja. Az UEFA most csak figyelmeztette a gyereket, de még egy ilyen kísérletet már nem tenne, mert ő is tudja, hogy valószínűleg nagy összegű pénzbüntetést kapnának.

Beratot Ronaldo széles mosollyal fogadta, de a fiúnak később szlalomozva kellett menekülnie a biztonságiak elől. Nem csoda, hogy ilyen sok időbe telt megállítani a 10 éves gyereket, ugyanis ő is focizik, mégpedig a német KSV Hessen korosztályos csapatában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk