Folytatódhat a taoprogram

  • narancs.hu
  • 2023. február 17.

Sport

További hat évig, 2029-ig. 

Az Európai Bizottság határozata értelmében további hat évig, 2029 júniusáig folytatódhat a látvány-csapatsport támogatási adóprogram (TAO) – jelentette be Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár pénteken.

Az államtitkár a közösségi oldalára feltöltött videóban emlékeztetett rá, hogy az immár 12 éve futó TAO-rendszer érvényességi ideje 2023. június 30-án lejár, ezért a sportért felelős államtitkárság valamennyi munkatársa mindent megtett annak érdekében, hogy ez a program folytatódhasson.

„Ennek érdekében kérelemmel fordultunk az Európai Bizottság felé. Nos, kedves sportbarátok, itt tartom a határozatot a kezemben, és azzal a kiváló hírrel kívánok jó hétvégét, hogy a TAO-program további hat évig, azaz 2029 júniusáig folytatódhat” – mondta Schmidt Ádám.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk