Játék nélkül juthat tovább a Felcsút a Konferencialigában

  • narancs.hu
  • 2024. július 20.

Sport

Csőd miatt "megszűnik" az ukrán ellenfele. 

Az ukrán szövetség közölte, hogy „a Dnyipro-1 kérését elfogadva eltávolítja a klubot a bajnoki mezőnyből” – írja a 444.

A Nemzeti Sport emlékeztet, hogy „a csőd miatt megszűnő Dnyipro-1-nek július 25-én Kassán kellene fogadnia a Puskás Akadémiát a Konferencia Liga második selejtezőkörében, de a pénteki döntés nyomán szinte biztos, hogy a felcsúti együttes – miután az UEFA is kizárja az ukrán klubot – játék nélkül jut tovább a sorozat harmadik selejtezőkörébe”.

A hír kapcsán a 444 felidézi, amikor Dnyipro város polgármestere hosszan és szenvedélyesen küldte el a francba a „ribancpofa” Orbánt és a kormányát.

Nyitóképünkön a Dnyipro Aréna.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.