Összesett a dán válogatott játékos a pályán, szívmasszázst alkalmaztak rajta

  • narancs.hu
  • 2021. június 12.

Sport

Christian Eriksent hordágyon szállították el. Az állapota már stabil. 

Több hírportál is beszámolt róla, hogy a Dánia-Finnország Európa-bajnoki-mérkőzés 43. percében a dán válogatott egyik játékosa, Christian Eriksen összeesett a pályán. A csapat orvosai szívmasszázst alkalmaztak rajta, a meccs percekig állt, döbbent csend uralta el a pályát. Később a játékot félbeszakították, a labdarúgók bevonultak az öltőzbe. Nem sokkal ezután Eriksent hordágyon vitték le a pályáról. A játékos oxigént kapott, és a legfrissebb képek tanúsága szerint magához tért. A focistát kórházba szállították. 

Az M4 arról számolt be, hogy Eriksen állapota stabilizálódott – ezt az információt a dán labdarúgó szövtség hivatalos közleményben megerősítette, továbbá arról is írtak, hogy a félbeszakadt mérkőzést folytatni fogják. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

(Címlapképünkön: A dán Christian Eriksen (b) és a finn Paulus Arajuuri a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA pool/Friedemann Vogel)

 

 

Neked ajánljuk