Serena Williams sírva búcsúzott karrierjétől

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. szeptember 3.

Sport

A US Openen játszotta utolsó meccseit, három szettben kikapott.

Serena Williams három szettben kikapott az ausztrál Ajla Tomljanovictól, így kiesett a harmadik fordulóban az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Bár maga az érintett egyértelműen nem jelentette ki, hogy ez pályafutása utolsó versenye, a szurkolók és a média az "utolsó táncaként" tekintettek idei, New York-i szereplésére.

Az Arthur Ashe Stadionban ezúttal is 24 ezer fanatikus néző buzdította több mint három órán keresztül, a 40 éves, egyesben 23-szoros Grand Slam-győztes amerikai játékos pedig mindent megtett, hogy ez még ne a búcsúmérkőzése legyen. Az elvesztett első szett után nagy csatában megnyerte a másodikat, a döntő játszmára azonban már nem maradt tartaléka.

A meccs után könnyek között mondott köszönetet a családjának. "Ezek örömkönnyek. Szórakoztató utazás volt. Egyszerűen csak hálás vagyok" – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy visszatér-e még a pályára, a következőt válaszolta: "Úgy gondolom, hogy nem, de soha nem lehet tudni. Nem tudom."

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk