Veszélyben a Felcsút Európa-ligás szereplése
IMG_6341.jpg

Veszélyben a Felcsút Európa-ligás szereplése

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 25.

Sport

Többen koronavírusosak a csapatból, pedig csütörtökön már Svédországba kellene utazniuk.

Hiába vívta ki a bajnokságban a nemzetkzöi kupában való indulás jogát a Felcsút, ez most veszélybe került, írja a hvg.hu.

A csapatnak csütörtök este kellene pályára lépnie a svéd Hammarby IF ellen. A Felcsút több játékosa azonban elkapta a koronavírust, és emiatt a szezonban még egyszer sem lépett pályára, és úgy néz ki a vasárnapi fordulóban sem tudnak pályára lépni.

Amióta kiderült, hogy a Felcsút több játékosa is elkapta a koronavírust, gyakorlatilag semmi részletet nem tudni a hírzárlat miatt, írja a lap. Ráadásul nem csak a felnőttcsapat meccsei maradnak el, a tartalékok szerdai meccsét is lemondták.

Ez utóbbi lehet azért történ mert az ifik lépnek majd pályára Svédországban. Az UEFA ugyanis nem mérlegeli, hogy egy csapat miért nem tud kiállni. a szlovák Slovan Bratislava meccs nélküli 3-0-val esett ki a feröeri Kí Klaksvik ellen, miután nem tudott elutazni a Bajnokok Ligája-selejtezőjükre a járvány miatt.

Ha a tartalék csapat pályára lépne, akkor lenne valami esélyük jobb eredmény elérésére.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?