Bödőcs Tibor: Az igénytelenség, a megalkuvás, a színvonaltalanság, a hazugság lubickol az adóforintjainkban

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 1.

Színház

A humorista szerint nemzeti szégyen, hogy Pintér Béláék támogatást kalapoznak. 

„Pintér Béla és Társulata nemzeti kincs, ahogy a művelt német mondja: »nesösnöl trezsör«. Az meg a nemzet szégyene, hogy támogatást kell kalapozniuk, míg az igénytelenség, a megalkuvás, a színvonaltalanság, a hazugság lubickol az adóforintjainkban. Kérem, ha tehetik, támogassák őket Önök is! Bödőcs Tibor” – írja a Facebookon a humorista. 

A független társulatok kétségbeejtő helyzetbe kerültek, mivel drasztikusan megvonták tőlük az állami támogatásokat, ezért kell Pintér Béla társulatának is adományokat gyűjtenie. A témával részletesen foglalkozott a Magyar Narancs. 

A hvg.hu megjegyzi, a társulat a társulat számításai szerint a következő, huszonötödik évadjuk költségeinek 90 százalékát lennének képesek lennének a jegybevételeikből állni, de a maradék 10 százalékra hiába adtak be pályázatokat, nem kaptak elég támogatást.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk