Eltemették Tompos Kátyát

  • narancs.hu
  • 2024. július 3.

Színház

A Jászai Mari-díjas színművésztől szűk körben búcsúztak a Farkasréti temetőben.

A Farkasréti temető 31-es parcellájában helyezték örök nyugalomra Tompos Kátyát – írja a Blikk. A család és a barátok mindenképpen zárt körű búcsúztatást szerettek volna.

tompos1.jpg

 
Tompos Kátya
Fotó: MTI - Mohai Balázs
 

A családtagok kérésére nem lesz nyilvános a temetés, csak a szűk család, a barátok és a kollégák vesznek részt rajta. Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát, azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle” – mondta a lapnak korábban Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és jó barátja.

A Jászai Mari-díjas színművész hosszan tartó betegség után, 41 évesen hunyt el. Barátai éppen a halála előtti napon jelentették be, hogy összegyűlt a pénz a külföldi gyógykezelésére. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk