Nyilvános gyertyagyújtást szerveznek Tompos Kátya emlékére

  • narancs.hu
  • 2024. június 3.

Színház

A temetését még szervezik. 

Június 7-én nyilvános gyertagyújtást szerveznek Tompos Kátya emlékére a Várkert Bazárban – nyilatkozta a Story magazinnak a színész közeli barátja, Hrutka Róbert. A zenész szerint Tompos Kátya temetését a család még szervezi, majd az édesanyja dönt, hogy hogyan vegyenek tőle búcsút.

Pénteken jött a tragikus hír, hogy a Jászai Mari- és Junior Prima díjas Tompos Kátya hosszan tartó, ritka, daganatos betegségben elhunyt. Az elmúlt időszakban gyűjtést is szerveztek egy külföldi gyógykezelés finanszírozására, a pénz egy nappal a halála előtt gyűlt össze

„Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit” – áll az oldalán megjelent közleményben, amely arra is kitér, hogy az összegyűlt összeg sorsáról később döntenek. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk