Szüret

  • 2012. május 22.

Szüret

Sport Géza, május 22.

A diósgyőri - azon belül is állítólag a Commandos nevű - ultracsoport „Dániel: Hív a Duna, vár a MÁV!" felirattal reagáltak a Haladás elleni, vasárnapi NB I.-es bajnokin Dániel Péter múlt heti akciójára… Megkerestük a Haladást is, Tóth Miklós ügyvezető igazgató hétfő este kapta meg a hivatalos értesítést az MLSZ-től. Ő maga is látta a feliratot, de nem értette az üzenetet. „Őszintén szólva fogalmam sem volt róla, hogy antiszemita jelentése van. A cserekapusunkat Rózsa Dánielnek hívják, a Haladás ráadásul egy vasutascsapat, nem is értettem, mit akarnak ezzel mondani."

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek.