Black Friday 2022 – nézd meg, milyen kedvezményekre számíthatsz a Modivo.hu-n

  • Fizetett tartalom
  • 2022. november 18.

Támogatott tartalom

Néhány hét, és nyakunkon a november, ez pedig egyértelműen a várva várt óriási leárazások ideje. A MODIVO oldalán sincs ez másképp. Elképesztő ajánlatokkal vár a webáruház a Fekete Péntek napján, amit tényleg érdemes lesz kivárni. Segítünk, hogyan készülj fel rá.

Ideje felújítanod a ruhatárad? Akkor várd meg a Black Fridayt!

A Fekete Péntek a MODIVO esetében egyébként sem olyan, mint sok hazai webáruháznál. Ne is számoljunk azzal, hogy pár százalékos kedvezményeket fogunk látni. A MODIVO ugyanis rendkívül komolyan veszi a Black Fridayt, ami azt jelenti, hogy tényleg megkapjuk azokat a jelentős, akár 70 százalékos kedvezményeket is, amire eredetileg ezt a napot kitalálták. Nem kell tehát aggódni, lesz bőven okunk várni a Fekete Pénteket. Ezért a legjobb, ha a ruhatárunk frissítését is erre a napra tervezzük. Tízezreket spórolhatunk ezzel úgy, hogy minőségi márkák termékeit választjuk, elképesztően alacsony árakon. Ezen a napon ráadásul nem csak az őszi/téli, de a tavaszi és a nyári ruhatárunkat is frissíthetjük. A MODIVO minden évszakhoz kínálja ugyanis a rendkívül kedvező árú és márkás termékek modelljeit. A téli és az átmeneti női pulóvereket például a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/puloverek linkre kattintva találod.

Hogyan készülj a Fekete Péntekre?

A Fekete Péntek egy olyan esemény, amikor egyszerre akár több ezren is megrohamozhatják egyetlen webáruház oldalát. Ez alól pedig a MODIVO sem kivétel, hiszen minden évben hihetetlen árzuhanással készül a Black Friday idejére. Ezért érdemes már jó előre kinézni az oldalról a termékeket, és összeállítani egy listát belőlük. Ezen kívül pedig nem árt felkészülni abból sem, hogyan zajlik majd a MODIVO Black Friday 2022-es akciója. Ha tudjuk, mi a menet, és megvannak a már előre kinézett termékek, akkor jelentős perceket spórolunk meg magunknak a nagy napon. Az idő ugyanis ebben a tekintetben rendkívül fontos tényező. Minél gyorsabban be tudjuk dobni a kosárba a termékeket, annál nagyobb eséllyel lesz az a miénk. A készletek ugyanis végesek, és a legnépszerűbb termékeket pillanatok alatt elkapkodhatják – legyünk tehát aznap résen. Ha megtehetjük, már korán reggel üljünk a gép elé, és gyorsan szerezzük meg a legjobb árú termékeket. Azért írtunk csak számítógépet, mert ajánlott ilyenkor a stabil internet és a még stabilabb számítógép. A mobilon ugyanis megeshet, hogy egyszerűen a mobilnet lefagy vagy gyenge lesz, ilyenkor pedig könnyen lemaradhatunk miatta a vágyott cipőről, táskáról vagy ruháról.

Young curly hair woman with shopping bag and takeaway coffee cup

Milyen termékeket érdemes vásárolnunk a Black Friday alatt?

Egyértelműen olyan modelleket keressünk, amelynek a normál piaci ára pont elég magas, hogy ne akarjuk csak úgy megvásárolni azokon az árakon. A prémiummárkák termékei pont ilyenek. Válogathatunk a Nike, Guess vagy az Armani kínálatából többek között a Black Friday napján is. Olyan termékeket pedig, amelyeknek az átlagos ára is kedvező, akkor érdemes a Fekete Pénteken megvásárolni, ha tényleg nagyon régóta szerettük volna beszerezni azokat. A Black Friday alatt ráadásul még a legcsinosabb randi szettjeinket is összeválogathatjuk. Ebben pedig még a következő cikk is sokat segíthet: 5 tipp az első randira – hogyan kelts jó benyomást?

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk