Költséghatékony, egyedi nyomtatott eszközök kis cégek számára

  • Fizetett tartalom
  • 2023. április 25.

Támogatott tartalom

Az egységes arculat egy jól működő márka felépítésének és hosszú távú sikeres működtetésének egyik alapkövetelménye, de a legtöbb hazai kis- és középvállalkozás erőforrás hiányában nem teheti meg, hogy saját marketingcsapatot és grafikusokat alkalmazzon, vagy ügynökséget bízzon meg azzal, hogy egy átgondolt marketingkoncepciót dolgozzon ki számára. Ennek ellenére szerencsére van már pénztárcabarát és időtakarékos lehetőség a kis cégek számára is hatékony, egyedi nyomtatott marketingeszközök készítésére, pl. szórólap vagy névjegykártya gyártásra - egy különleges hiánypótló innovatív szolgáltatás keretében.

Változatos minták, új távlatok 

A NyomdaGuru friss és újszerű ötlete az volt, hogy ügyfeleik az oldalukon profi grafikusok által tervezett változatos sablonokból, online szerkesztéssel lényegében bármilyen személyre szabott marketinganyagot elkészíthetnek. Ez azt jelenti, hogy így a kis cégek is megfizethető áron, néhány kattintásssal a multikhoz hasonló, prémium minőségű termékekhez tudnak hozzájutni, ami érthető módon, új távlatokat nyithat meg számukra marketing vagy reklám téren, ami lehetőséget teremthet a fejlődésre, és új ügyfelek bevonzásával a profit növelésére is.  

Egyéni stílus és egységes arculat: cég-, időpont- és névjegykártya készítés

Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez minden vállalkozásnak elengedhetetlen szüksége van cég-, névjegy-, de gyakran időpontkártyára és időnként szórólap nyomtatásra is. A NyomdaGuru oldalán a legkülönbözőbb iparágak és szakmák igényeinek megfelelő sablonok közül kiválaszthatjuk tehát a nekünk tetsző stílusút, átszínezhetjük azt, szöveggel egészíthetjük ki, és a logónkat vagy bármilyen egyéb képet is rá tudunk szerkeszteni. Az ötlet nagyszerűsége tehát abban áll, hogy az oldalon előképzettség nélkül is egyedi, prémium minőségű, igényes marketingeszközöket lehet létrehozni. Egy adott sablont minden termékhez fel lehet használni, így jön létre az egységes arculat, de ha az ügyfél rendelkezik önálló dizájnnal, akkor a meglévő elemeket az üres sablonba is fel lehet tölteni. Akár masszőröknek szánt névjegykártya-nyomtatás, akár egy borászat, fogászati rendelő, áruház vagy jógastúdió hirdetéseit tartalmazó szórólap készítése a cél, a Nyomdaguru kínálatában bármely szakma képviselője megtalálhatja a cégéhez illő stílust. Természetesen ugyanúgy működik az online szerkesztés egy időpontkártya készítése vagy plakátok nyomtatása során is. 

 
Egyedi nyomtatott eszközök

 
 

 Hozzáadott értékkel hosszú távon az élmezőnyben

A NyomdaGuru minden téren kiváló minőséget képvisel: a nyomtatás a legmodernebb digitális gépparkkal történik, különleges felületkezelésekre is lehetőség van, segítőkész ügyfélszolgálattal rendelkezik, illetve alacsony minimum rendelési mennyiséget és 2 napos gyorsított nyomtatást is biztosít ügyfelei számára. Mivel a varációs lehetőségek száma végtelen, ez a rendkívül idő- és költséghatékony megoldás: a névjegykártya, cégkártya készítés online az egységes arculat és egyedi stílus megteremtésével komoly hozzáadott értéket tud teremteni a kis cégek számára.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk