Maholnap bárkiből lehet Tiborcz, az outfittel már nem lesz gond

  • CD
  • 2019. április 10.

Trafik

NER-ifjak, figyelem! Szettben árulják az ing-mellény kombót.

Megismételjük: bárkiből lehet Tiborcz István. Na, jó, azért nem bárkiből, mert a kitömött zsebeket, megfelelő kapcsolatrendszert, családi kötődést nehéz lenne reprodukálni, de semmi vész, stílben azért még lehet próbálkozni.

A Tiborcz István védjegyévé vált szett ugyanis egyre több helyen kapható. Legutóbb kollégánk is belebotlott a Tiborcz-outfitbe az egyik ismert ruhaüzletben. Az ing-(pufi)mellény kombináció ma már úgy tűnik, (akár) szettben is kapható.

false

Tiborcz is csak leemelt egy hasonló összeállítást valamelyik flancos divatmárka üzletében. És már meg is volt a sajátos divatjegy.

Vagy Tiborcz feleségéhez, Orbán Ráhelhez hasonlóan (aki mint ismert, most épp a magyar divat- és designipar megújítója) simán csak a divatdiktátor szerepben is megállja (saját lábán persze) a helyét, hisz' már a fast fashion is ezt a viseletet nyomatja.

Egy biztos, a NER-ifjak végtelenül szívesen hasonlítanának Tiborczra, így lelkesen hordják is a stílusjegyként szolgáló felsőruházatot. De maholnap már tele lehet a város a sok-sok Tiborcz-imitátorral. Ideje lesz valami újat villantani.

Trombitás Kristóf Keresztély

A köztévé meleggyógyítós műsorvezetője, Trombitás Kristóf

 

Figyelmébe ajánljuk