Az LMP furfangos ünnepi üzenete: „a márciusi ifjak is együttműködtek, most is erre van szükség”

  • narancs.hu
  • 2018. március 15.

Választás 2018

Most próbáljon valaki kiigazodni a zöldeken.

A márciusi ifjak nem biztos, hogy szerették egymást, de ott és akkor együtt tudtak gondolkodni, és jelenleg is az a kérdés, együtt tud-e gondolkodni sok-sok ember a változás érdekében – hangsúlyozta ünnepi beszédében az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett március 15-e alkalmából azt üzente a többi ellenzéki pártnak: csak akkor fognak győzni, ha a lehető legszélesebb körben együttműködnek.

Aki erre nemet mond, az Szél Bernadett szerint a kormányváltásra mond nemet.

LMP - Lehet Más a Politika

Élőben az Ökopolisz Alapítvány március 15-i ünnepségéről.

Elég érdekes ez azután, hogy pár napja épp az LMP adott ki egy ultimátumszerű állásfoglalást, mely szerint a párt a demokratikus együttműködés tárgyalási megvalósulását is csak akkor tudja elképzelni, ha a többi ellenzéki párt a Jobbikkal is szövetségre lép.

A társelnök az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz rendezvényén elmondott beszédében kijelentette, muszáj együttműködésre lépni, mert az emberek többsége kormányváltást akar.

Elég a függőségből – hangoztatta Szél, aki szerint emberek milliói élnek függőségi viszonyban. 1848 üzenetére emlékeztetve kiemelte, hogy „függetlenek, szuverének, autonómok akarunk lenni, ezért vissza kell venni a függetlenségünket azoktól a politikusoktól, akik ezt fokozatosan elvették”.

Figyelmébe ajánljuk