A csillagokat is lehazudták az égről azért, hogy a rohadt EU fizesse ki Orbán Viktor kisvasútját

  • narancs.hu
  • 2015. augusztus 9.

Villámnarancs

Mit tippelnek, egy felcsúti lakosnak hányszor kellene felszállnia naponta Orbán Viktor majdani kisvonatjára, hogy igaz legyen, amit az EU-pályázatba beleírtak a főnök emberei?

Naponta 7000-en akarnak majd az alcsúti arborétumból meccsre menni Orbán Viktor gyerekkori álmával, a kiscsühössel Orbán Viktor másik gyerekkori álmába, az ötezer férőhelyes Pancho Arénába. Hiába, mi merünk nagyot álmodni!

Felcsúton laknak 1800-an, Alcsútdobozon még annyian sem, de minek ide a matek, amikor mindenki tudja, hogy miről van szó – megint hazudtunk. Nem, ez így igazságtalan, megint hazudtak a miniszterelnök emberei. Hogy elnyerjék a főnök kegyeit és az Európai Unió – alapvetően rendes dolgokra fordítandó – pénzét.

Az úttörővasúton harmadennyi kispajtás utazik naponta, de lenne egy fogadásunk a Budapest–Bécs között hasító railjet járataira is. De ezt sem érdekes tovább ragozni, megteszi helyettünk a Figyelő cikkére hivatkozó cink.hu

false

 

Fotó: MTI/Kovács Anikó

Nekünk csak annyi marad, hogy meglássuk ez újabb cseppben a tengert: hogyan s mire épül Orbán Viktor mesebeli királysága, focipályája, kisvasútja, meg amit még a homokozóban kitalált. Ordas hazugságokra, 7 ezer utasra egy reménybeli kisvasúton, telt házas lelátókra, magyar olimpiára, ahol az aranyérmet saját magától veszi át a minden számot biztosan nyerő fiatal, karcsú versenyző.

S olyan is lesz a vége is ennek a kiskirályságnak, mint minden másnak, ami olykor hazugságokra, olykor csupán szimpla ködevésre épült.

Figyelmébe ajánljuk