Aki kövér, az annyit is ér? – Toncsi felvette a fideszes tempót

  • narancs.hu
  • 2014. október 2.

Villámnarancs

Erős kampányt folytat Bálint Antónia fideszes önkormányzati képviselőjelölt. Most épp előnytelen külsejű nők cikizésével próbál szavazatokat szerezni.

Már mindenki tudja, hogy Bálint Antóniával, az egykori szépségkirálynővel erősít a Fidesz Angyalföldön. Mindenki Toncsiját hívták, ő pedig megtisztelve érezvén magát, rohant is íziben. Ideológiai felkészültségéről már korábban értekeztünk.

false

 

Fotó: MTI

Az aktív Facebook-használó Toncsi rajongói oldalán ma egy olyan képet tett közzé, amelyen kivételesen nem ő maga szerepel. Íme a felirat és a kép:

Tegnap „tárult” elénk ez a látvány. A kép címe: REKLÁM ARCOK :)))

false

 

Fotó: Bálint Antónia Rajongói Oldala

Ezzel a fogyasztószalon dolgozóiról készült képpel – amit a Hír24 szúrt ki – a nem politikus modell elnyerte a nap taplójának járó imaginárius díjat. A magyar politika és külön a keresztényi kormánypártok nőképéről, ne adj’ isten szolidaritásról, intelligenciáról meg ilyenekről már nem is kezdünk el papolni.

Viszont Bálint Antónia ezzel a poénosnak szánt húzásával még akár kedvenc miniszterelnökünk szívét is megmelengetheti, ugyanis Orbán Viktor ki nem állhatja a kövérséget. Ez derült ki 2012-ben, amikor az október 6-i gyásznap alkalmából felsorakozott katonák látványára csak annyit mondott a véletlenül bekapcsolva maradt mikrofonba: „Jól néznek ki a legényeink, jól néznek ki. Nincs köztük kövér, az a halálom. Rendben van.”

Mit is mondhatnánk? Toncsi is rendben van. Égessen zsírt, magát már nem kell.

Neked ajánljuk