Falus Ferenc zsidó! – Sőt titkos zsidó!

  • narancs.hu
  • 2014. augusztus 21.

Villámnarancs

Sőt lusta, titkos zsidó! Jákob rabbi kalandjaiba illő fordulat a főpolgármester-választási kampányban. Vigyázat, a mértékadó, európai értékeket képviselő Heti Válasz lehúzza a gatyádat, s utánanéz a fitymádnak!

„A főpolgármester »másik életének« része az is, hogy a Fővárosi Törvényszék alapítványi irodájának adatai szerint ő a kuratóriumi elnöke a holokauszt-túlélők legnagyobb magyarországi segélyszervezetének, a Magyarországi Zsidó Segély Alapítványnak” – olvasható a valasz.hu nyomtatott kiadását reklámozni kívánó felületén. Semmi kétség, úgy lehetnek vele, hogy egy kis zsidózástól jobban fogy a lap…

false

De amikor már azt olvashatjuk, Falus egy büdös lusta zsidó is, akit csak úgy megtalálnak megbízói a pozíciókkal, már gyanús lesz valamelyest a dolog. „Mi sem jellemzőbb Falusra, hogy a legfontosabb alapítvány kulcspozíciójába úgy került, hogy forrásaink szerint a zsidó közéletben semmilyen »látható« szerepet nem vállalt.” Sebaj, azt ígérik, hogy a nyomtatott kiadásból az is kiderül, hogy Falus Bajnaihoz van bekötve. Lehet, hogy a Bajnai is zsidó? Libák meg minden, jobb résen lenni. Le a gatyával, Gordon!

Mindazonáltal ne legyen félreértés, nem csupán lapot akarnak így eladni, de főpolgármester-választást is ezzel akarnak nyerni. Most már csak az a kérdés, hogy mit gondolnak? Hogy erre gerjednek az olvasóik? Vagy ők maguk gerjednek erre a szerkesztőségben? Bevizsgálni olykor egy-két előbőrt… hm?

Figyelmébe ajánljuk