Hollik betegsége miatt került karanténba Gulyás és helyettese

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 27.

Villámnarancs

Egy kisebb fideszes kerti partin mulattak együtt.

Mint arról korábban beszámoltunk, hatósági karanténba került Gulyás Gergely és Orbán Balázs, mert egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

Ezt követően Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. "Mivel múlt szombaton részt vettem egy magánrendezvényen a szabályok szerint minden kontaktomat leadtam a hatóságok felé. Ez érinti több kormánypárti politikustársamat is" - írta posztjában.

A 24.hu megtudta, Gulyás és helyettese Hollik István betegsége miatt került karanténba, mivel ugyanazon a kerti partin buliztak a hétvégén. Hollik a portálnak elmondta: az esemény egy kisebb kerti parti volt, a meghívottak a szabad ég alatt tartózkodtak. ezért nem hiszi, hogy bárkit megfertőzhetett.

A lap Információi  szerint a partit Schaller-Baross Ernő Balaton-felvidéki kúriáján tartották. Schaller-Baross is Gulyás minisztériumában dolgozik, nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkár.

Megjegyzik: mivel Hollik a Tranzit Tranzit Közéleti Évadnyitó fesztivál szervezőbizottságának tagja is volt, az ő fertőzöttsége miatt halasztották el a rendezvényt ahol Orbán Viktor is beszédet mondott volna.

Figyelmébe ajánljuk