Így vásárolhat szavazatokat Orbán

  • narans.hu
  • 2019. június 27.

Villámnarancs

Ennyi pluszpénzzel kenyereznék le a közmunkásokat Orbánék az önkormányzati választás előtt.

A nyugdíjasok után (ők a tavalyi országgyűlési választások előtt kaptak ajándékba Erzsébet-utalványokat) most a közmunkások örülhetnek a választások előtt mindig bőkezű kormányunk mannájának: "Egyszeri extra juttatást adna a közmunkásoknak az Orbán-kormány: egységesen megkapnák az egy havi bér 90 százalékát, vagyis bruttó 73 377 forintot – írja a hvg.hu,

Mint a lap írja, az erről szóló jogszabály-módosító javaslatot már ki is dolgozta a belügyi- és az igazságügyi tárca. Az önkormányzati választások előtt minden bizonnyal kifizetődő, így önzetlennek csak bajosan nevezhető kormányzati gesztus 9 milliárd forintba fog kerülni.

false

A hvg.hu információja szerint  "az ajándékpénzt valószínűleg az őszi önkormányzati választások időszakában fizetnék ki, ezért a közmunkás szakszervezet vezetője szerint ez egyszerű szavazatvásárlás".

A választások előtti ajándéknak várhatóan mindazok örülhetnek, akik idén legalább 90 napig közmunkásként dolgoztak.

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.