Iványi Gábor: miközben látható tömegek éheznek, Orbán Viktor a dőzsölés szimbólumában tölti mindennapjait

  • narancs.hu
  • 2020. július 30.

Villámnarancs

A lelkész elmondta, felszentelte volna-e a karmelita kolostort.

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke a HVG-nek adott interjút (amit a 24.hu. szemlézett). Az interjúban a lelkész kitér arra, hogy felszentelte volna-e a karmelita kolostort:

"Én ezt nem tettem volna meg. Ugyanis miközben látható tömegek éheznek, Orbán Viktor a dőzsölés szimbólumában tölti mindennapjait, és nem akar tudomást venni ezekről az emberekről. Ez ugyanolyan képmutatás, mint az, hogy kereszténydemokráciának hívja, amiben élünk."

Iványi Gábor

Iványi Gábor

 

Orbán Viktor dőzsölési szokásairól nemrég mi is megemlékeztünk: mint az cikkünkből kiderült, a miniszterelnök a minap nem akárhonnan, hanem veje, a híres saját lábain álló Tiborcz István 1 hektáros, úszómedencés balatoni luxusnyaralójából üzent népének, méghozzá ezt: "Több Balaton, kevesebb Brüsszel!"

 

 

 

Orbán Viktor a Balatonnál fotózkodott. De vajon hol?

„Több Balaton, kevesebb Brüsszel / More Balaton, less Brussels" - ezzel a szöveggel osztott meg magáról egy képet Orbán Viktor a Facebook-oldalán. Inspiráló a szerelés is (szalmakalap, napszemüveg), de még inkább a helyszín. Miután a nemzet vezetője megvívott egy (természetesen győztes) csatát a brüsszeli libernyákokkal - erről péntek kora reggel be is számolt az ő népének -, pihenni tért.

Neked ajánljuk