Kósa Lajost elfektették, és még így is kapott egy gyomrost Orbántól

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 26., 09:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kormánybiztosként sem felelhet a modern településekért.

Lázár János és Seszták Miklós után talán Kósa Lajos a legnagyobb vesztese Orbán újabb választási győzelmének. A politikus április előtt még a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter lehetett közel nyolc hónapon át, de az új kormányban nem kapott helyet. Elsőre úgy tűnt, mindez annak is köszönhető, hogy megszűnt ez a poszt, ezért Kósának meg kellett elégednie azzal, hogy ő lesz a 2019-es önkormányzati választási kampány országos főnöke.

false

 

Fotó: MTI

A 444.hu szúrta ki, hogy a Magyar Közlönyben pénteken megjelent négy kormánybiztos neve, közülük Gyopáros Alpár a modern települések fejlesztéséért felelős pozíciót kapta meg Orbán Viktortól. Ez első ránézésre megegyezik azzal a területtel, amelyért Kósa Lajos miniszterként felelt, aki így a lefokozása után kormánybiztosként sem dolgozhat a területért.

A másik három kormánybiztosi kinevezés nem okozott különösebb meglepetést: Andrew G. Vajna felelős továbbra is a nemzeti filmipar fejlesztéséért, illetve Révész Máriusz lett az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok kormánybiztosa. Az viszont újdonság, hogy immár a nemzeti sportpályázatoknak is van kormánybiztosa, Fürjes Balázs személyében.

Már a svájci hatóságok is Kósa Lajos után takarítanak

De pártunk és kormányunk sajtója éber! Nem sokkal azután, hogy pénteken a Nemzeti Nyomozó Iroda körözése alapján európai elfogatóparancsot adtak ki ellene, elfogták a svájci hatóságok a honi sajtóban „csengeri örökösnőként” aposztrofált Sz. Gábornét – tudta meg, ki más, a kormányközeli Pesti Srácok.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 26., 09:40
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Világos
  2018. május 26., szombat 11:52
  Modern településfejlesztés: amire a pénz kiér modernül eltünik.
  Egyszerübben ellopják
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. május 26., szombat 11:04
  Kósa helyében nem bántódnék meg, hanem szakértő tanácsokat adnék az új kormánybiztosnak, hogyan lehetne a településeket még modernebbekké tenni. Hiszen mindannyiuknak ez a fő célkitűzése, a modern, szuperszonikus Magyarország megteremtése.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk