Közeledik a választás, aktivizálódnak a kamupártok, s hülyébbek, mint valaha

  • narancs.hu
  • 2017.05.28 14:55

Villámnarancs

"Míg Botka kerítést bontana, Vona pedig mecsetet építene, addig Tilly László a DNNP elnöke írásban nyújt be javaslatot Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy a Kormány vegye fontolóra Magyarország biztonsága érdekében a schengeni övezetből való kilépést…” – na, de ki manó Tilly László és pláne mifene az DNNP? Utóbbi bizonyosan a Demokratikus Nemzeti Néppárt, legalábbis a hvg.hu így értesült az Országos Sajtószolgálattól.

Hogy Tilly pedig kicsoda, arról szerencsére a cikk sem számol be, de a lapnak mára mégis nagyon beakadt a kamupártok nagy melegben felpörgő hülyesége, mert pár poszttal később megint ezzel jönnek.

S ha lehet ilyet egyáltalán mondani, ez jobb még előzőnél is: „Számba kell vennünk a migránsokat behívó, velük kollaboráló civil vagy leplezett szervezeteket és azoknak tagjait. Fel kell számolni a társadalomellenes csoportokat, meg kell vonni tőlük a nyilvános szereplés – a sajtóban való megjelenés lehetőségét. Be kell tiltani a nyugalmunkat megzavaró, felforgatásra irányuló tüntetéseket. Nem engedhetjük meg, hogy egy nemzetellenes törpe kisebbség közvetve-közvetlenül veszélyeztesse gyermekeink életét, asszonyainkat, jövőnket! Kollektív bűnökre, legyen kollektív büntetés a válasz!" – tudatja közleményében a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták izéje… pártja? Egyesülete? Dalárdája?

De ebben legalább van valami új: tiltsuk be a tüntetéseket!

S persze van benne valami régi is: a kollektív bűnösség. De az tulajdonképpen érthető, hisz okkal gondolják úgy ezek az idióták, hogy Orbán Viktor országában aligha nyerő üzenet demokráciával kampányolni. Magyarország nyelve 2017-re a hörgés lett, hát hörögnek két pofára.

Neked ajánljuk