Orbán Viktor sem golyóálló már

  • narancs.hu
  • 2016. december 6.

Villámnarancs

Mondja Havasi Bertalan, a fitneszguru.

„TERRORVESZÉLY A PARLAMENTBEN?
Orbán már az Országgyűlés ülésein is golyóálló mellényt visel.
Mint tudjuk, a paranoia ragadós – azon sem csodálkoznék, ha hétfőn az egész Fidesz-frakció rohamsisakban jönne be a Parlamentbe... én meg viszek vízipisztolyt” – posztolta ki még november 11-én Fb-oldalára Kónya Péter.

TERRORVESZÉLY A PARLAMENTBEN? Orbán már az ...

Öt nappal később pedig meg is kérdezte Pintér Sándortól, hogy „van-e bármilyen terrorfenyegetettség, vagy egyéb fokozott biztonsági kockázat, amely a Parlament épületét vagy az abban dolgozó személyzetet, országgyűlési képviselőket és a kormány tagjait érinti?”, ha „Orbán Viktor miniszterelnök a napokban (…) golyóálló mellényben vett részt a parlament plenáris ülésén, melyet egy fotó is rögzített”.

Kónya december 2-án kapott teljesen semmitmondó választ Pintértől („A Belügyminisztérium, illetve az irányítása alá tartozó illetékes szervek az írásbeli kérdésben megjelölt kiemelt fenyegetettségre és egyéb fokozott kockázatra utaló információval nem rendelkeznek”), ma azonban Havasi Bertalan

Orbán helyettes államtitkári rangban kifutó kifutófiúja is megszólalt,

s azt üzente, hogy „mivel több sajtóorgánum tényként híresztelte, hogy Orbán Viktor golyóálló mellényt visel a parlamentben, ám a hivatalos cáfolatot már nem annyira sietnek olvasóik elé tárni, az alábbi tájékoztatást adom: Ez egy nagy marhaság. Orbán Viktor nem hord golyóálló mellényt”.

Okés, legyen igaza a fullajtárnak: nem golyóálló, csak dagadt.

Figyelmébe ajánljuk