Szédítő hülyeségverseny a Fideszben: Révész Máriusz szerint „a fiúk gyávaságból nem vállalnak gyereket”

  • narancs.hu
  • 2017. június 18.

Villámnarancs

Apák napját ünnepelt a bicikliügyek dévaj kormánybiztosa.

A Fiatal Családosok Klubjának már a neve is nagyon bátor: Ficsak, de ma ún. apák napja alkalmából nagyon eleresztették magukat: ünnepséget rendeztek a nevezett Révész fellépésével. Ám hogy a szellemi horizontok a lehető legszélesebbre táruljanak, velük ünnepelt az Emmi egyik helyettes államtitkára is. Beneda Attila kifejtette, hogy… innen már a nagyszerű fidesz.hu-t idézzük, mert saját szavainkkal aligha menne röhögés nélkül.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) helyettes államtitkára hangsúlyozta, 2018 a családok éve lesz Magyarországon, a kabinet ezért mindent megtesz, hogy ezt az édesapák is érezhessék, akik egyik kezükben „az élet hajójának kormánykerekét”, a másikban pedig azt a pajzsot tartják, „ami mögé a család bebújhat”. Egyikben kormánykerék, másikban pajzs, ami mögé bebújt a család – magas léc, nemde?

Egy Révész Máriusznak? Ne má’!

A kerékagyak kormánybiztosa magabiztosan mosta le az igyekvő Benedát, amikor a gyerekvállalás nehézségeit hozta szóba. Természetesen most is az ősforrást idézzük: „Mi, fiúk, egy kicsit talán gyávák vagyunk gyermeket vállalni, mi halasztjuk egyre tovább ezt a kérdést, a feleségeink, barátnőink azok már benne lennének” – fogalmazott Révész Máriusz.

Hát, lehet, hogy nem lennénk Révész Máriusz feleségei…


Figyelmébe ajánljuk