Bryan Adams haknizhatott a Mészáros-csoport karácsonyi buliján

  • narancs.hu
  • 2023. december 21.

Zene

Nagy buli volt Felcsúton a héten. 

Bryan Adams kanadai zenész, dalszövegíró léphetett fel a Mészáros Csoport karácsonyi gáláján – írja a Telex, amelynek a cég és a zenész egyelőre nem erősítette meg az információt. 

A Mészáros Csoport karácsonyi gáláját szerdán rendezték a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában tartották. Eddig azt lehetett tudni, hogy a gálán fellépett a Neoton Família, a Hooligans és egy „meglepetés-sztárvendég” is, míg az est házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak, de a rendezvényen levetítették a Semmelweis című filmet is, Mészáros Lőrinc pedig ünnepi beszédet mondott. 

Egy ezzel foglalkozó oldal szerint Bryan Adams 300-500 ezer dollárért szokott fellépni, ez átszámítva 105-175 millió forintos gázsit jelent.

A 24.hu megjegyzi, Adams egyébként december 18-án Pozsonyban, 19-én a lengyelországi Gliwicében lépett fel, és könnyen lehet, hogy 20-án Felcsúton. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk