Jó hír jövőre: Dagny fellép az Akvárium Klubban 2022-ben

  • narancs.hu
  • 2021. február 26.

Zene

Norvégia egyik legizgalmasabb előadója 2022. január 27-én jön majd Budapestre.

Bár még sokat kell várni, de van mire: 2022. januárjában a norvég énekes, Dagy érkezik Budapestre és fellép az Akvárium Klubban.

Dagny már debütáló kislemezével, a 2015-ös Backbeattel több országban is felkerült a slágerlistákra, és 40 milliós letöltést produkált. Dagny azóta Norvégia egyik legizgalmasabb énekesnőjévé, előadójává és dalszerzőjévé nőtte ki magát - több mint 450 millió letöltést, valamint teltházas turnékat, továbbá kritikai elismeréseket gyűjtve a Nylontól és a Billboardtól kezdve a The Guardian és a Harpers Bazaar magazinokig, mindössze pár röpke év alatt. 

A Backbeat diadalát követően olyan dalokkal, mint a Fool’s Gold, a Drink About, a Wearing Nothing és a Love You Like That, Dagny bebizonyította, hogy messze nem csak egyslágeres előadó. Ezekkel a sikerekkel párhuzamosan Norvégia egyik legjobb és legnépszerűbb énekesnőjévé vált, melyet a fesztiváloktól kezdve a teltházas önálló koncertekig minden egyes fellépésével alátámaszt mind hazai, mind nemzetközi terepen.

 

 

„Most - minden eddiginél jobban – tudok önmagam lenni a zenémben. Olyan történeteket akarok elmesélni, amelyek jelentenek nekem valamit, de amelyekhez mások is képesek kapcsolódni. A cél egy adott érzelem egyetlen mondatba csomagolása” - idézik az énekesnőt.

Dagny végre hazánkban is fellép, jelentették be most a szervezők: 2022. január 27-én lesz látható az Akvárium Klub színpadán.

Jegyek március 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.