Zelenszkij képére fütyültek Rod Steward koncertjén

  • narancs.hu
  • 2024. június 23.

Zene

Lipcse után Budapesten is így reagált a közönség arra, hogy az énekes az ukrán elnöknek ajánlotta egyik dalát. 

Füttyel, fújolással reagált a közönség egy része Rod Stewart szombati budapesti koncertjén, az MVM Dome-ban, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnök képe megjelent az énekes mögött, a kivetítőn – írja a Telex.

A rockzenész kék-sárga ruhába öltözött, a koncert alatt ukrán katonák, elpusztított ukrán városok képe látszott a kivetítőn a koncert alatt.

A füttyszó csak Zelenszkijnek szólt, aki az egyik dal végén tűnt föl a vásznon. A következő dalt már lelkes ovációval fogadták a nézők, mintha mi sem történt volna.

Június 14-én szinte ugyanez játszódott le Rod Stewart németországi koncertjén, a lipcsei Quarterback Immobilien Arénában. Az énekes az akkori fellépés után arról beszélt, hogy támogatja az ukránokat, Zelenszkijt, és ezután is támogatni fogja, Putyint pedig meg kell állítani. 

A címlapkép a Brit Awards könnyűzenei díj átadási ünnepségén készült, fotó: MTI/EPA/Vickie Flore

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.