Meghalt Shifty Shellshock, a Crazy Town frontembere

  • narancs.hu
  • 2024. június 25.

Zene

Az elmúlt évelkben főleg súlyos drogfüggőségéről volt ismert.

49 éves korában holtan találták otthonában Seth Brooks Binzer, ismertebb nevén Shifty Shellshock amerikai zenésztírja a Newsweek.

A Los Angeles-i halottkém szerint június 24-én halt meg, azonban halálának okát egyelőre nem közölték.

Shifty Shellshock alapítója és frontembere volt a Crazy Town zenekarnak, ami klasszikus egyslágeres nu metál/rap metál zenekarként a Butterfly című szerzeménnyel tarolta le a világot. A gyorsan jött siker nem segített a tagságban több embert is érintő drogfüggőségen, Binzer pedig amúgy is közel volt a műfajhoz, hiszen a zenekar befutása előtt dílerként dolgozott többek közt a Red Hot Chili Peppers körül.

Shifty Shellshock karrierje se a zenekarával, se szólóban nem alakult jól, amiről sokat elmond, hogy a Celebrity Rehab, valamint a Sober House két évadjában is szerepelt, mindkettőben fontos elem a szereplőként a legyőzni vágyott függőség.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.