100 millióból épül korcsolyapálya Felcsúton

  • narancs.hu
  • 2023. november 14.

Belpol

Lesz minden...

Úgy tűnik, 

minden akadály elhárult a felcsúti jégpálya megépítése elől: az osztrák ajánlattevő a szeptember végén kiírt közbeszerzésre (ezúttal) érvényes ajánlatot adott be, így nettó 91,6 millió (bruttó 116,3 millió) forintért megépíthetik a korcsolyapályát

– írja az rtl.hu. Nyár elején a tervezett attrakcióra nem érkezett érvényes ajánlat – írta akkor a 444.hu –, mert az osztrák AST Eis-u. Solartechnik GmbH bár akkor is elindult a pályázaton, egy űrlapot nem jól töltöttek ki, így érvénytelenítették az eljárást.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe feltöltött dokumentumok szerint a jégpálya 17 x 30 méteres lesz. A cég ehhez egyebek mellett 30 darab palánkot és a jégpálya fenntartásához szükséges eszközöket is leszállítja majd. A cég gondoskodni fog 105 pár korcsolyáról, korcsolyaélező gépről és 50 korcsolyabiztos gumiszőnyegről is.

És aki nem akarna korizni, vagy csak megunja a korcsolyázást, az sem fog unatkozni a híres Felcsúton, ugyanis valóságos komplexum épül a jégpálya körül, pár méterre a népszerű kisvasúttól annak a tónak a partján, amelyet néhány éve építettek a falu határában.

(A lead-képen a tavalyi korcsolyapálya látható.)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk