18 ezer ember utazott kedvezményes jeggyel a tűzijátékra

Belpol

A kedvezményt pénteken és szombaton Budapest felé, szombaton és vasárnap a visszaúton vehették igénybe a vonatra, buszra szállók.

 

A vonatokon és a Volánbusz járatain is használhatták a MÁV kedvezményes, kétezer forintos jegyét azok, akik a budapesti tűzijátékra utaztak, majd onnan vissza. A családoknak, csoportoknak további kedvezményeket kínáltak: a jegy egy utazó esetében 2000 forintba került, de ha ketten utaztak, 2800 forintot kellett fizetni, három utazó esetében szintén 800 forinttal emelkedett az ár, ha pedig négyen utaztak, akkor 4400 forintot kellett fizetni.

A Technológiai és Ipari Minisztréium közölte az adatokat vasárnap, a legnépszerűbb az egy embernek a megtett távolságtól függetlenül egységesen 2000 forintért megváltható alapváltozat volt, amelyből mintegy 12 ezer kelt el. Több mint 1600 jegyvásárló vitt magával további 800 forintért még egy embert.

Összesen pedig 18 ezren vették igénybe a kedvezményt. A közlekedési szolgáltatóknak több mint 25 millió forint nettó bevétele származott a speciális, fixáras jegytípusból.

A tárca azt is közölte, hogy a kedvezményes termékkel kapcsolatos tapasztalatok a későbbiekben hasonló kezdeményezéseknél hasznosulhatnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk