3,5 millióra emelnék Orbán fizetését

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Belpol

Több mint a duplájára annak, amit most keres. 

Egy most beadott törvényjavaslat szerint a miniszterelnök és az Országgyűlés elnöke azonos díjazásban részesülhet a jövőben, ami azt jelenti, hogy Orbán Viktor Kövér Lászlóhoz hasonlóan 3,5 millió forintot keresne. Orbán emellett jogosult havi 1,3 millió forintos képviselői alapfizetésre is – vette észre a hvg.hu

A törvényjavaslatot Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nyújtotta be. Egyébként Orbán Viktornak a vagyonnyilatkozata szerint nincs megtakarítása. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.