Kollégánk, Barotányi Zoltán kapta az energiakereskedők újságírói különdíját

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Belpol

A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) 2022-es energetikai díjának különdíját nyerte el lapunk újságírója. 

A zsűri a finomított kőolaj sorsát részletező Mi történik az finomítókban – Két olaj találkozik című cikkért részesítette elismerésben kollégánkat.

A Média az Energiapiacért díjat Jandó Zoltán, a G7 újságírója érdemelte ki (a szakmai zsűri indoklása szerint az energiaszektor több területéről írt magas színvonalú anyagaiért).

A MEKSZ Barotányi Zoltán mellett különdíjban részesítette még Végh Zsófiát, a Növekedés.hu és Brückner Gergelyt, a Telex újságíróját.

A kiírás szerint a Média az Energiapiacért díjjal azokat a hazai újságírókat és médiaszakembereket ismerik el, akik a villamos energia és a földgázpiac helyzetéről körültekintően, megfelelő szakmaisággal tájékoztatták a közvéleményt. Ezzel pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzleti vállalkozások és a lakosság körében hiteles kép alakuljon ki a piaci folyamatokról, döntési mechanizmusokról, valamint a versenyző, de hatékonyan szabályozott piacban rejlő lehetőségekről.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk