444: Orosz Anna akkor is folytatja, ha nem győzi le Újbudán a fideszes Simicskót

  • narancs.hu
  • 2022. január 27.

Belpol

A momentumos alpolgármester a választási esélyeiről is nyilatkozott.

Interjút készített a 444 Orosz Annával, Újbuda közös ellenzéki jelöltjével, momentumos alpolgármesterrel, aki a 2. számú egyéni választókerületben a fideszes Simicskó Istvánnal szemben indul a parlamenti mandátumért. Arra a kérdésre, hogy van-e B-terve arra az esetre, ha nem jutna be a parlamentbe, a politikus így válaszolt:

Nem számolok a vereség lehetőségével, a csapatommal minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy Újbudán és az országban is leváltsuk a Fideszt. Arra készülök, hogy április 3-ától az országgyűlésben képviselem tovább az újbudaiakat - ha véletlenül mégsem sikerülne, biztosan nyomom tovább. Alpolgármesterként és önkormányzati képviselőként is lesz dolgom.

"Simicskó a választások előtt újra nagyon aktív lett, részt vesz a kerületi rendezvényeken, tanévnyitókon, az egyházi gimnáziumok mellé épített sportcsarnokok megnyitóján is ott volt, és elég nagy erőkkel kampányolnak. Ez a Fidesz: ők egyetlen körzetet sem engednek el. De mi sem fogunk" - jellemezte a helyi viszonyokat Orosz.

Arra a kérdésre pedig, hogy szerinte a választók hogyan szavazzanak a gyermekvédelmi népszavazáson, ezt válaszolta:

Én mindenkinek azt javasolnám, hogy szavazzon érvénytelenül. Gyalázat az egész.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk