A Fidesz szerint „kibújt a szög a zsákból, Soros kirendelte Sargentinit”, hogy gyalázza Magyarországot

  • narancs.hu
  • 2019. január 8.

Belpol

Ez ma a kormánypárti kommunikáció.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált arra a brüsszeli tüntetésre, melyen felszólalt Judith Sargentini is, és melyről mi is írtunk:

Judith Sargentini kiállt a magyar tüntetők mellett: „Magyarországon rossz irányba haladnak a dolgok"

„Sok miniszterelnök kellemetlennek tartja Orbánnal egy asztalhoz ülni" - mondta a politikus Brüsszelben. „Stop Orbán" címmel szerveztek tüntetést az Európai Bizottság brüsszeli épülete elé ma délután, hogy így tiltakozzanak az Orbán-kormány politikája ellen. A demonstráción felszólt Judith Sargentini zöldpárti EP-képviselő is, aki korábban a magyar jogállamiság helyzetéről szóló jelentést készítette.

Hidvéghi azt mondta, hogy „kibújt a szög a zsákból”, ma délután Brüsszelben együtt tüntet a magyar ellenzék Judith Sargentinivel, Soros György egyik legfontosabb emberével. „Itt az újabb bizonyítéka annak, hogy ez az ellenzéki akció valójában már Soros EP-kampányának a része, amelyben bevetik Soros embereit is” – mondta.

Szerinte Soros „közvetlenül diktálja a tempót, mindent megmozgat, hogy hazánkat támadja, és már Sargentinit is kirendelte, hogy a magyar ellenzékkel együtt gyalázzák Magyarországot Brüsszelben”. A politikus úgy látja, azért támadnak minket, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll. „Ezért szerveznek agresszív tüntetéseket Budapesten és Brüsszelben” – mondta.

Hidvéghi még azt is mondta, hogy EP-választáson a magyarok dönthetnek. „Az ellenzéki közös lista bevándorláspárti Soros-lista lesz, ezzel szemben a Fidesz–KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akiknek Magyarország az első és akik nemet mondanak a bevándorlásra” – magyarázta.

(via MTI)

Figyelmébe ajánljuk