A fideszes Nacsa nyugodtan beállhatna a másik Nacsa helyére, Bagi mellé

  • narancs.hu
  • 2019. január 11.

Belpol

Vagy épp fordítva.

Ma Nacsa Lőrinc fideszes képviselő kapta azt a hálás feladatot, hogy a nyilvánoság előtt elmondhassa:

1. A Magyarországot folyamatosan támadó EP-képviselő, Judith Sargentini kérésére az Európai Parlament házbizottsága úgy döntött, hogy az EP január végén ismét napirendre veszi Magyarországot.

2. A Magyarország elleni támadás Soros fizetett választási kampányának a része, Soros emberei és szervezetei újra megtámadják Magyarországot.

3. Azért támadják meg ismét Magyarországot, mert a magyar emberek több alkalommal is kinyilvánították akaratukat, hogy nem akarnak bevándorlókkal együtt élni.

4. Soros fizetett választási kampányának a része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon is a tüntetések, valamint a politikai balhék is.

5. Európának olyan Európai Parlamentre és olyan EP-képviselőkre van szüksége, akik meghallják az emberek hangját és megvédik Európát, hazánkat. Magyarországon csak a Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást.

6. A teljes ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek.

Nem lennénk meglepve, ha holnap a Bagi-Nacsa duó mondaná el ugyanezt, főleg ha abból indulunk ki, hogy a humor köztévés nagyágyúi – ahogy arra a 444.hu hívta fel a figyelmet – szilveszterkor „lenyomtak egy egyáltalán nem vicces, de fideszes kampányszövegnek tökéletesen megfelelő beszédet".

Figyelmébe ajánljuk