A Karmelitához is elvitte Tompos Márton a „Fidesz illegális szemetét”

  • narancs.hu
  • 2023. november 19.

Belpol

Az országgyűlési képviselőt igazoltatták a rendőrök. 

„Itt vagyunk Lentiben és hoztunk a polgármester úrnak egy kis ajándékot, aki nem akar mit kezdeni a Fidesz szemetével. Ugyanis egy államtitkár bátyja, Benkő Ádám 28 ezer tonna abroncshulladékot hordott a zajdai laktanyába illegálisan” – mondta élő bejelentkezésében Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese, miközben az illegális szemétből több gumit is elhelyezett  a polgármesteri hivatal előtt vasárnap. 

Az országgyűlési képviselő Lenti után a Karmelita kolostor felé vette az irányt. Mint a párt fogalmaz közleményében, a Rogán államtitkárának testvérének illegális és környezetszennyező gumi-szemetét ide is elhozta Tompos. 

„Most idejöttünk a Karmelitához, a NER szimbólumához és elhoztuk a devecseriek üzenetét: nem kérnek a Fidesz szemetéből”

– mondta a Karmelita előtt a Momentum politikusa és a kolostor elé vitt több abroncsot.

Tompos Márton ezzel az akciójával tiltakozott az illegális és környezetszennyező gumi-lerakatok ellen, ahol NER-es cégek 28 ezer tonna hulladékot helyeztek el. A Momentum politikusát igazoltatták a rendőrök, áll a közleményben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.