A legveszélyesebb év kihívásairól beszélt Orbán a nagykövetek előtt

  • narancs.hu
  • 2023. február 20.

Belpol

Előtte Szijjártóval egyeztetett szűk körben. 

Magyarország valamennyi nagykövete előtt vázolta fel 2023, a legveszélyesebb év kihívásait a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

 
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond a misszióvezetői értekezleten a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. február 20-án. A kormányfő a nagyköveteknek tartott eligazítást a háború, az infláció, valamint a migráció veszélyeivel fémjelzett idei év feladatairól. Fotó: Benko Vivien Cher / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
 

A kormányfő elsőként Szijjártó Péter miniszterrel és a tárca vezetésével egyeztetett szűk körben, majd a nagyköveteknek tartott eligazítást a háború, az infláció valamint a migráció veszélyeivel fémjelzett idei év feladatairól.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk