A magas rezsi miatt bezár egy nyíregyházi bölcsőde

  • narancs.hu
  • 2022. november 12.

Belpol

A szülők hajlandóak lennének beszállni a rezsiköltségekbe is, ha ez kell.

Decembertől másik bölcsődébe kell járnia 31 nyíregyházi kisgyereknek, miután az önkormányzat a növekvő energiaárak miatt az ideiglenes bezárás mellett döntött – számolt be az RTL Híradója.

A Hóvirág bölcsődét decembertől határozatlan időre bezárják az energiaárak elszabadulása miatt – tájékoztatták a szülőket október végén. A gyerekeket a városban található másik hét bölcsődében helyeznék el, így a szülőknek három hetük maradt az új bölcsőde kiválasztására.

A szülők az RTL-nek azt mondták, hogy senki sem jelezte, hogy ekkora a gond. Ha tudták volna, akár a rezsiköltségek egy részét is átvállalták volna. Felháborítanak tartják, hogy pont a belvárosban található bölcsőde bezárása mellett döntött a közgyűlés. Azoknak a családoknak, akiknek nincs autója, 30 percet is jelenthet a jövőben a reggeli eljutás. Épp ezért arra kérik a szülők az önkormányzatot, hogy vizsgálja felül és vonja vissza a döntést.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk