A Munkáspárt is beszáll a versenybe – Thürmer Gyula pártelnököt indítják a főpolgármesteri posztért

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 12.

Belpol

Tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a szavazóknak.

Thürmer Gyula a bejelentést követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Munkáspárt "segítő önkormányzatokat" szeretne létrehozni; annál inkább, mert ilyen programot egyik főpolgármester-jelölt sem ajánl.

Ők tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a választóknak – közölte. Mindemellett megfizethető bérlakásokat, ellenőrzött közkiadásokat "ügyeletes közillemhelyeket" és rendes utakat is.

A politikus úgy fogalmazott: egyik szeme nevet, a másik viszont sír amiatt, hogy a Munkáspárt újra megméreti magát az önkormányzati választásokon. Azért nevet, mert ez is azt mutatja, hogy a Munkáspárt erős párt, amelynek van mondanivalója a választóknak, ám sír, mert tudja, hogy ez hatalmas munkával jár.
Közölte, arra kérnek mindenkit, aki támogatja nemzeti és baloldali, ám ellenzéki kiállásukat, hogy támogassa ezt a munkát is. Annál is inkább, mert a Munkáspárt olyan ellenzék, amely nem rombol, hanem épít.

Arra a kérdésre, hogy ha ellenzéki politikai erőként határozza meg magát a Munkáspárt, akkor miért nem vettek részt az előválasztáson, a politikus azt válaszolta, az előválasztást komolytalan politikai bohóckodásnak tartja.

(via MTI)

Figyelmébe ajánljuk