A Párbeszéd is részt vesz a parlament alakuló ülésén

  • narancs.hu
  • 2022. április 28.

Belpol

Az MSZP után ők is közölték, hogy ott lesznek.

A Párbeszéd sajtóosztály az ATV Híradó megkeresésére közölte, hogy részt vesznek-e az Országgyűlés alakuló ülésén. 

Korábban a párt terveiről az derült ki, hogy az értesülések szerint Szabó Tímea nem indul újra a Párbeszéd társelnöki posztjáért, viszont szívesen vállalná a frakcióvezetői feladatot, amelyben a párt elnöksége is támogatja. A Párbeszéd-frakció pénteken tartja alakuló ülését, ezen választják meg a frakcióvezetőt is. 

Csütörtök délelőtt az MSZP is bejelentette, hogy ott lesz pártjuk a parlamenti alakuló ülésen, valamint részt vesznek a parlamenti bizottsági munkában is. Tóth Bertalan lesz a párt frakciójának vezetője.

A párt nem indokolta, miért döntöttek így, és miért nem csatlakoztak a Momentum által kezdeményezett bojkotthoz, amelyet a Momentum még április elején jelentett be. Akkor azt mondták, hogy pártjuk nem vesz részt a parlament alakuló ülésén, akkor azonban még arról nem született döntés, hogy a továbbiakban hogy vesznek majd részt a parlamenti munkában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.