Szabó Tímea sem indul újra a Párbeszéd társelnöki posztjáért

  • narancs.hu
  • 2022. április 28.

Belpol

Frakcióvezető azonban szívesen lenne, amiben az elnökség is támogatja.

hvg.hu értesülései szerint Szabó Tímea szerdán osztotta meg döntését a Párbeszéd egy belső, zárt Facebook-csoportjában, miszerint nem indul újra a társelnöki pozícióért. Úgy érzi, az ellenzék választási kudarcában a hat párt egyikeként a Párbeszédnek is van felelőssége, a párt társelnökeként pedig neki is, ezért Karácsony Gergelyhez hasonlóan ő sem indul újra a posztért. 

A hvg.hu úgy tudja, Szabó Tímea döntéséről szóló Facebook-poszt azt követően jelent meg, hogy véget ért a Párbeszéd elnökségi ülése, ahol értesüléseik szerint arról is szó esett, hogy az elnökség Szabó Tímeát javasolja frakcióvezetőnek, aki pedig szívesen vállalná ezt a feladatot.

A Párbeszéd-frakció pénteken tartja alakuló ülését, ezen választják meg a frakcióvezetőt is. 

A többi ellenzéki párt közül az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan is jelezte korábban, hogy nem indul újra a párt vezetéséért. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk