Az Ibolya presszóban nosztalgiázott Orbán Viktor

  • narancs.hu
  • 2024. április 27.

Belpol

De előbb eligazítást tartott a belvárosi Fidesz-irodában.

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke. A történtekről Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke közlése nyomán számolt be az MTI.

Orbán Viktor az V. kerületi Fidesz-irodában jelent meg Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölttel, ahol eligazítást tartottak a  jelöltek és az aktivisták számára. Orbán Havasi szerint arról beszélt, hogy a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – idézték szavait. 

"Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város" – mondta ezt az a miniszterelnök, akinek kormánya szolidaritási hozzájárulás címén sok tízmilliárd forintot vonna el a vagyonosabb önkormányzatoktól, így a fővárostól is – jegyzi meg a hvg.hu az összefoglalójában.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz-elnök egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

A miniszterelnök ezúttal sem hirdette meg előre az önkormányzati választás pesti kampányindítóját, ahogy a vidéki kampánystartot sem, amelyet egy magtárban indított Nemesgörzsönyben, ahol az ország első falusi miniszterlenökének nevezte magát.

(Címlapképünkön Orbán Viktor  Szentkirályi Alexandra , valamint belvárosi fideszesek társaságában budapesti kampánykörútján, az V. kerületi Fidesz-irodában 2024. április 27-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.