Hárommillióért kelt el Magyar Péter unisex napszeművege

  • narancs.hu
  • 2024. április 27.

Belpol

"A propagandista srácoknak további jó vergődést és kitartást" kíván a Tisza Párt alelnöke.

"Hárommillió forintért kelt el a megafonos közpénzzabáló srácok által híressé tett, jótékony célra felajánlott 'női' napszemüvegem. Hálásan köszönjük a névtelenséget kérő támogatónak a felajánlást!" – írta szombat délután Facebook oldalán Magyar Péter.

Magyar egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy nyilvános licitre bocsátotta azt a napszemüvegét, amelyet Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója nőinek nevezett, de kiderült róla, hogy unisex.

Hárommillió forintért kelt el a megafonos közpénzzabáló srácok által híressé tett, jótékony célra felajánlott “női”...

Posted by Péter Magyar on Saturday, April 27, 2024

"Hamarosan megnevezzük azt a Debrecen környéki jótékonysági szervezetet, amely javaslatot tesz a nehézsorsú családokra, akik a támogatást megkapják. Nagyon sokan jelezték, hogy ha nem ők nyerik a licitet, akkor is szeretnének segíteni. Nekik is lesz lehetőségük erre.

A propagandista srácoknak további jó vergődést és kitartást kívánunk. Most sokat kell túlórázniuk, de reméljük rövidesen lesz idejük pihenni" – írja közösségi oldalán a Tisza Párt alelnöke.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk