Az OTP adatfeldolgozójaként is dolgozik Borkai Zsolt ügyvédje

  • narancs.hu
  • 2019. november 27.

Belpol

Kiemelkedő munkamorál. Mindenki foglalkoztatja.

Az OTP Ingatlan Zrt. adatfeldolgozójaként is dolgozik Rákosfalvy Zoltán, Borkai Zsolt lemondott győri polgármester ügyvédje, aki az önkormányzati választások előtt robbanó szexbotránynak a részese volt, ugyanis ő is szerepelt a kiszivárgott felvételeken – derül ki a Napi.hu cikkéből.

Rákosfalvy ezek szerint egyszerre a győri önkormányzat, a győri egyetem, a magyar állam és a helyi térség gazdasági szereplőit is egyaránt képviselő ügyvéd, aki az ország legnagyobb pénzintézetének is dolgozott: új építéső lakóingatlanok megvásárlásához kapcsolódó személyes adatok feldologozójaként vették igénybe a szolgáltatásait.

Borkai ügyvéd barátja a belügynek is dolgozott

Ingatlantulajdoni viszonyokat kellett rendeznie. Rákosfalvy „jachtos ügyvédként" vált ismertté októberben, mert ő is szerepelt az országos botrányt kiváltó Borkai-féle felvételeken. A portál a szerződésekből arra következtet, hogy a két igazgatóság az ügyvédet összesen 175 ingatlan tulajdonjogának rendezésével bízta meg a Rába-projekttel összefüggésben, ami egy uniós finanszírozású árvízvédelmi fejlesztés.

Figyelmébe ajánljuk