Balog Zoltán kedden nyilatkozatot tesz a kegyelmi ügyről

  • narancs.hu
  • 2024. február 13.

Belpol

A 444.hu Ausztriában találta meg a korábbi minisztert.

A burgenlandi Mosonszentandráson találta meg a 444.hu Balog Zoltán korábbi minisztert, aki a kegyelmi botrány egy pontján – mikor Orbán Viktor bejelentette az alkotmánymódosítást – elvonult elmélkedni az ottani ortodox kolostorba.

Korábban kiderült a Direkt36 nyomán, hogy a püspököt régi ismertség fűzi K. Endréhez, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteséhez, akit pedofil bűncselekmények eltussolása miatt ítéltek el, majd kegyelmet kapott Novák Katalintól, ami miatt a köztarsasági elnök és végül Varga Judit is lemondott. A 444.hu a napokban azt is kiemelte, hogy Balog évtizedeken át bizalmasa és politikai mentora volt Novák Katalin köztársasági elnöknek, Balog Zoltánt sejtik a kegyelmi döntés mögött, melyben nem kis része lehetett.

A 444.hu hétfő este bár megtalálta a püspököt, akkor nem kívánt az ügyről beszélni. Azt mondta, kedden tesz nyilatkozatot a kegyelmi ügyről.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk